Ο ΞΕΝΩΝΑΣΤο ξενοδοχείο Omalia Village ξεκίνησε να λειτουργεί το 2014. Η ονομασία του προέρχεται από το οροπέδιο της Ομάλιας, το οποίο εκτείνεται στα βορειοανατολικά των Κρυονερίων. 

Η ξενοδοχειακή μονάδα αποτελείται από 19 ανεξάρτητα πέτρινα διαμερίσματα, μερικά εκ των οποίων είναι ιδανικά διαμορφωμένα για να φιλοξενήσουν άτομα με ειδικές ανάγκες, κεντρικό κτίριο και συνεδριακό χώρο 50 ατόμων. Στη μέση υπάρχει μία υπέροχη πισίνα που «σπάει» την κυριαρχία της πέτρας.

Η αρχιτεκτονική της μονάδας είναι τέτοια που την κάνει να μοιάζει με ανεξάρτητο χωριό, περιτριγυρισμένο από πανύψηλα βουνά και έλατα. Η κατασκευή της δείχνει σεβασμό προς τον παραδοσιακό χαρακτήρα του χωριού αλλά και προς το φυσικό περιβάλλον.

Το ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον του πετρόκτιστου παραδοσιακού ξενώνα με την εξαιρετική θέα και τους πρωτογενείς ήχους της φύσης επιδρά ευεργετικά σε κάθε επισκέπτη. Εδώ το σώμα χαλαρώνει, η ψυχή γαληνεύει και ταυτόχρονα ξυπνά η διάθεση για αποδράσεις στη φύση όποια εποχή του χρόνου και εάν επιλέξετε να έρθετε. Ιδανικός τόπος για εναλλακτικό τουρισμό.

..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ